afspraak maken

AFSPRAAKFORMULIER met online agenda

Mijn afspraak agenda is een handig hulpmiddeltje om een reservatie te maken voor een fotosessie, voor het bespreken van geboortekaartjes en/of doopsuiker, of voor eender welke opdracht waarbij je graag persoonlijk advies wenst te ontvangen.

Mijn agenda wisselt enorm en loopt steeds heel snel vol, vooral de woensdagen en zaterdagen zijn zeer geliefd, tijdig een afspraak maken is hierbij de boodschap.
De gemaakte afspraken worden zo snel mogelijk aangevuld in de online agenda zo is hij altijd up-to-date!

TER HERINNERING, …

wij gaan er even tussenuit …

… van vrijdag 19 juli tot zondag 11 augustus ’19.
Tijdens onze vakantie kan je zoals steeds terecht op de ARTE di LOCO webshop voor bestellingen. De eerste leveringen na de vakantie worden verstuurd vanaf 12 augustus.

Tijdelijke klantenstop …

juli, augustus, september, oktober, november, december 2019.
Helaas zijn wij door de enorme groei van de afgelopen jaren op dit moment niet meer in staat om nieuwe klanten aan te nemen. Uiteraard wordt er hard doorgewerkt voor onze bestaande klanten. Binnen een aantal maanden hoop ik terug voldoende capaciteit te hebben om ook nieuwe klanten weer van dienst te kunnen zijn.
Pasfoto’s en kennismakingsgesprekken of infogesprekken ivm geboortekaartjes, doopsuiker, uitnodigingen, gepersonaliseerde geschenkjes en kinderfotografie gaan gewoon door (zowel voor nieuwe als reeds bestaande klanten)!
Wanneer je een afspraak wilt maken, dan kun je de mogelijkheden alvast bekijken in mijn afspraakagenda.
Je kunt hierin zien op welke tijden ik beschikbaar ben voor een afspraak en ik hoor graag welke jouw voorkeur heeft via het afspraakformulier.
Heeft het mailtje dat je me stuurde spoed? Stuur me dan een berichtje via Facebook.

    

♥ Vindt je geen geschikte datum of kom je er echt niet uit,dan mag je steeds contact met mij op nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Laden...