update CORONA-virus

Back to business of toch niet !?

*** UPDATE 28/04/2020 ***

De Nationale Veiligheidsraad kondigde vrijdag 24 april het begin van de exitstrategie aan, die een gefaseerde versoepeling van de voorschriften voorziet.
Onder voorbehoud, als de cijfers goed zijn, mogen de winkels terug open vanaf maandag 11 mei. Fotosessies op locaties mogen dan ook weer doorgaan, mits naleven van de social distance en hygiënemaatregelen. Vanaf maandag 18 mei zou het dan ook terug mogelijk zijn om foto’s te maken in de studio.

Wij volgen de maatregelen op de voet op, aan de hand daarvan zullen wij richtlijnen opmaken met betrekking tot winkel en studio bezoeken zodat we optimale bescherming kunnen garanderen voor onszelf en onze klanten.

Wordt vervolgd …

Extra veiligheidsregels ten huize “ARTE di LOCO” betreffende het coronavirus

*** UPDATE 19/03/2020 ***

Gezien de maatregelen tegen de verspreiding van het CORONA-virus, willen we jullie laten weten dat wij nog steeds OPEN zijn. Weliswaar enkel ONLINE.

Dit houdt in dat fysieke afspraken verplaatst moeten worden naar een later tijdstip, zoals fotoshoots (zowel studio als op locatie), besprekingen geboortekaartjes, doopsuiker, uitnodigingen, …
Nieuwe afspraken kunnen pas aangenomen worden na 5 april (onder voorbehoud)

Bestaande klanten kunnen nog steeds foto’s, albums enzovoort bestellen van hun shoots.
Reeds gestarte opdrachten ivm fotosessies, drukwerk en presentaties (geboorte, communie, huwelijk, …) worden verder afgewerkt. De proofing gebeurt bijgevolg via mail.

Wat bij een geboorte? Wij drukken nog steeds jullie gekozen geboortekaartjes. De proofing gebeurt via mail. Afhalen van de bestelling gebeurt in samenspraak. Er zal een afhaalbox aanwezig zijn.

Wij blijven als gebruikelijk goed bereikbaar voor iedereen via ons telefoonnummer 0496/63.43.73 en per e-mail op info@artediloco.bel of via sociale media en vragen begrip voor eventuele langere wachttijden.

Wij volgen, net zoals jullie, de situatie dagdagelijks op, en zullen jullie informeren bij wijzigingen.

Liefs,
het “ARTE di LOCO – team”

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *