2/05/2020 tem 8/05/2020

Etalageshoppen week 19

Volgens de Nationale Veiligheidsraad heeft op vrijdag 24 april 2020 besloten om de maatregelen tegen het coronavirus geleidelijk aan op te heffen. De maatregelen die sinds woensdag 18 maart 2020 van kracht waren, worden stapsgewijs aangepast volgens een exitstrategie waarvan de eerste fase op 4 mei 2020 ingaat. Voor onze winkel en activiteiten als fotograaf wilt dit zeggen dat we nog steeds gesloten moeten zijn.

Een goede hygiëne (handen regelmatig wassen, in de elleboogholte hoesten of niezen, elke keer een nieuw papieren zakdoekje gebruiken en het weggooien in een afsluitbare vuilnisbak) en voldoende afstand houden (minimaal 1,5 meter afstand) blijven belangrijke maatregelen die iedereen moet opvolgen. Handen geven, kussen en knuffelen moeten zoveel mogelijk worden vermeden.

Hoe onaangenaam ze ook zijn, het is essentieel dat de maatregelen die de regering afkondigt, strikt worden nageleefd door zowel particulieren als bedrijven. Alleen op die manier kunnen we de verspreiding van het virus blijven tegengaan.

Elke samenscholing van meer dan twee personen blijft verboden.
De wandelingen en fysieke activiteiten in open lucht die geen fysieke contacten impliceren zijn toegelaten met de leden van de familie die onder hetzelfde dak wonen in gezelschap van maximum twee, steeds dezelfde, andere personen, en dat alles met respect van een afstand van 1,5 meter tussen personen (behalve voor de personen die onder hetzelfde dak wonen). Die activiteiten zijn toegestaan voor de noodzakelijke duur om ze uit te oefenen. Na de uitoefening van de activiteiten is de terugkeer naar huis verplicht.

Dus ga je een wandelingetje maken, dan is het zeker toegestaan om langs onze etalage te passeren! En kan ook jij eenvoudig etalageshoppen.
Deze week kan je in onze etalage allerlei geschenkjes vinden om je mama te verrassen met moederdag op zondag 10 mei 2020.

Blijf je liever thuis?
Dan kan je onze etalage ook online bezoeken door onze window-shop-app te installeren!

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *