Creatieve/fotografische medewerker

  • ARTE di LOCO zoekt …. TEAMLEDEN

ARTE di LOCO groeit en groeit, dat is super leuk! Maar het vraagt natuurlijk ook wel héél wat tijd en energie van mezelf.
Omdat ik nog met zoveel toffe ideetjes in mijn hoofd zit, zijn er extra handen nodig om alles mee in goede banen te leiden, daarom ben ik opzoek naar versterking!

Heb je enkele uren vrije tijd in de week of in de maand? Wil je graag deel uitmaken van een gezellig (creatief) team? Lees dan snel verder, misschien is deze job wel geknipt voor jou.

Heb je nu wat minder tijd, maar denk je dat je in de toekomst toch nog wel enkele momentjes creatief wilt spenderen? Ook dan mag je nu reeds solliciteren, vermeld dit wel in uw sollicitatie, zo wordt je op de reservelijst gezet.

Op dit moment ben ik opzoek naar een
CREATIEVE/FOTOGRAFISCHE MEDEWERKER”

Als “creatieve/fotografische medewerker” ben je verantwoordelijk voor diverse creatieve, fotografische en ondersteunende werkzaamheden.

Ik zoek …
… een creatief persoontje, een handige Harry of Henriette, een plan trekkertje, iemand die zelfstandig kan werken en oog heeft voor detail, een kindvriendelijk en vrolijk persoontje, … Kortom lief, geduldig, jezelf nog kind voelen ongeacht jouw leeftijd en kennis hebben van fotografie is een absolute must ;-)

Een “creatieve/fotografische medewerker” bij ARTE di LOCO …
… fotografeert in de studio en op locatie. Kan goed overweg met een spiegelreflex camera, studiobelichting en is vlot in nabewerking (photoshop / lightroom). Werkt met verschillende computertoepassingen zoals tekstverwerking, mail enzovoort. Is in staat om projectmatig, planmatig en gestructureerd te werken. Is klantvriendelijk en loyaal naar de organisatie toe.

Geschatte tijdsinvestering ….
1 à 4 uurtjes per week en 5 à 10 uurtjes per maand.
OPGELET! Tijdens drukke periode (communie, kerst) kan dit oplopen tot 8 à 15 per week en 30 à 40 uren per maand of meer.

Profiel:
– grafische computervaardigheden zijn mooi meegenomen zoals photoshop, lightroom, indesign
– flexibele teamspeler die goed kan samenwerken met andere medewerkers
– oplosgerichte denker, ook in stressvolle omstandigheden
– administratief sterk
– creatief, enthousiast en leergierig
– correct, planmatig, stipt en ordelijk kunnen werken
– je 100% goed voelen in de functie en in de omgeving van ARTE di LOCO

Vergoedingen:
– afhankelijk van de job en in overleg met de sollicitant wordt men vergoed op basis van de opdracht of op basis van tijd
– heb je een ondernemersnummer en werk je reeds voor verschillende opdrachtgevers per jaar, dan kan de vergoeding gefactureerd worden
– heb je geen ondernemersnummer dan verloopt de betaling via Tentoo, dit is een payroll bedrijf en werk je in loondienst, zij betalen uw loon (vakantiegeld, etc.) uit aan de hand van het aantal uren dat ik heb doorgegeven

Voor bovenstaande functie geldt voorlopig geen vast contract en geen vaste uren:
– de functie zoals hierboven staat beschreven kan uitgevoerd worden als er werk voor klaar ligt, is er geen werk voor handen, dan is het vanzelfsprekend dat je hier ook geen vergoeding voor krijgt
– voorlopig geen vast contract en geen vaste uren omdat ik de toekomst niet kan voorspellen, misschien sla ik een andere weg in, misschien besluit ik terug om alles zelf te doen, misschien komt er nog iets anders op mijn pad, misschien vindt jij de functie toch niet zo leuk of kan je het niet meer combineren met uw job en/of gezin

Voor bovenstaande functie kan je op volgende manier solliciteren:
– stuur een mailtje met daarin informatie over jezelf, jouw opleiding, motivatie en CV naar: info{apestaartje}artediloco.be vóór 20/01/2020
– vergeet niet om uw persoonlijke gegevens te melden, zodat ik de mogelijkheid heb om jou te contacteren, ben je reeds online actief laat het mij dan zeker weten, ik kijk er alvast naar uit om ook jou online te kunnen ontmoeten!
– belangrijk is ook om even aan te geven wanneer je best beschikbaar bent om de gekozen job uit te voeren

Hoe verloopt de sollicatieprocedure?
wanneer ik uw mailtje goed heb ontvangen ontvang je hierover een bericht (automatische reply)
– naargelang het aantal inzendingen en het gevoel ik erbij krijg, wordt er een eerste selectie gemaakt, wederom ontvang je hierover bericht.
– nadien wordt er overgaan tot interviews en uiteindelijke selecties.

SUCCES!

Toch nog vragen of opmerking voor je solliciteert? Geen probleem, je mag me steeds contacteren via het contactformulier.

[contact-form subject=’vragen / opmerkingen sollicitatie creatieve/fotografische medewerker’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Vragen of opmerkingen’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *