geboortekaartjes

Geboortekaartjes op maat gemaakt

Als gediplomeerd grafisch ontwerpster vind ik het super fijn om unieke geboortekaartjes te ontwerpen. Ook kant en klare kaartjes waarbij ik kan spelen met de opmaak of kan experimenteren met kleuren en lettertypes, om zo tot het perfecte kaartje te komen dat het meeste aanleunt bij jullie eigen stijl vindt ik geweldig. Je vindt dan ook in mijn boekenkast heel wat voorbeeldboeken van bekende en minder bekende uitgeverijen van geboortekaartjes die je vrijblijvend kan komen inkijken of komen lenen om ze rustig thuis te bekijken. Zo werk ik heel graag samen met Buromac, Belarto, De Makerij, Kaartjes en Co, Kers op de Taart, BB-collection en zo meer. Ook beschik ik over kaartjes die faire-trade zijn, ecologisch en volledig met de handgemaakt, zo is er voor iedereen wat wils.
Voorbeelden van reeds gerealiseerde kaartjes of mijn eigen collectie is eveneens te bewonderen in mappen en in mijn online portfolio.

Geboortekaartjes met foto

Als professioneel fotograaf kan ik jullie ook geboortekaartjes aanbieden met foto‘s van mama’s zwangere buik, broertjes en zusjes, huisdiertjes en nog veel meer.
Deze fotosessie kan ruim voor de uitgerekende datum genomen worden, zo heb je nog al de tijd om de proefdrukken te bekijken en aan te passen naar wens.
Ook is er de mogelijkheid om foto’s te verwerken van de pasgeboren baby in een geboortekaartje, hiervoor kom ik naar het ziekenhuis op de dag van de geboorte (indien je dat wenst).
De baby beleeft zijn eerste fotosessie, dicht bij mama en papa, op zijn eigen ritme (heeft hij honger of een knuffeltje nodig, dan leg ik het fototoestel even aan de kant).

geboortekaartje-op-maat-gemaaktgeboortekaartje-met-foto

Alle geboortekaartjes worden met de meeste zorg afgewerkt. Aangezien ik zelf beschik over een eigen machinepark voor het toepassen van verschillende druktechnieken (digitaal drukwerk en fotolabo) en verschillende afwerktechnieken (rillen, boren, snijden), kan ik jullie een snelle service garanderen, ook op zon- en feestdagen!

 

 

 

 

 

 

Heb jij ook zin in een leuke samenwerking om voor jou baby(‘s) iets unieks te laten uitwerken?
Kijk dan vlug in mijn online-agenda om een afspraak te boeken.

Menu