Servies beschilderen

MIL_0324Handgeschilderd aardewerk en servies

Laat “ARTE di LOCO”, een mooi stuk aardewerk of serviesje schilderen voor een speciale gelegenheid of kom het zelf doen tijdens een workshop.

Creativiteit staat in mijn atelier op de bovenste plank en ik wil graag iedereen er een beetje van laten proeven. Ben je niet zo creatief? Geen probleem, er zijn voorbeeldboeken aanwezig en ik help je graag met het uiteenzetten van jou idee. Iedereen kan het. Groot en klein. Wat denk je van een hand- of voetafdrukje van uw baby op een bordje of een tas voor meter/peter vinden dit alvast een mooi geschenkje. Of uw geboortekaartje geschilderd op een serviesje, een mooi aandenken aan jullie wondertje. Een grote snoeppot met een trouwkoppeltje voor de toekomstige bruid en bruidegom. Alle collega’s als stripheld op een theepot, noem maar op, …. er zijn zo vele mogelijkheden.

MAI_0008Maar er is meer! Wat denk je van een verjaardagsfeestje servies beschilderen, waar elk kind een eigen bordje en/of bekertje kan schilderen. Een vrijgezellenfeest servies beschilderen, waar we in team werken aan de uitzet van de toekomstige bruid. Of gewoon zomaar, een teambuilding, een familiedagje, communiefeest, een onderonsje, even wat ontspannen en tot rust komen terwijl je werkt aan een uniek exemplaar.
Geweldig toch!

Het steengoed is biscuit gebakken en ongeglazuurd. Je verft het aardewerk met speciale glazuur, deze bevatten geen schadelijke stoffen en zijn niet giftig, hierdoor zijn ze geslaagd voor de test op voedselveiligheid. Na het beschilderen werk ik het servies verder af met transparante glazuur. Vervolgens wordt het gebakken in een keramiekoven op 1000°C. Hierdoor worden de werkstukken geschikt voor de vaatwasser en voor alledaags gebruik. Ongeveer 2 à 3 weken, nadat jij de werkjes voorzien had van de onderglazuur, kan je het eindresultaat komen ophalen in het atelier en genieten van jou eigen unieke creatie(s)!

Nieuwsgierig naar wat er allemaal wordt uitgezet tijdens een workshop of wat de uiteindelijke resultaten zijn? Kijk dan even in mijn portfolio of schrijf je in voor een workshop servies beschilderen. De onderstaande kalender geeft een beeld van de geplande workshops. Op maandag is het “vrij atelier”, je kan dan zonder afspraak servies komen schilderen. Plan je een verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest, vriendinnen-avond, kleuter crea schooldag, familiedag,… contacteer ons dan voor de mogelijkheden.

klik hier en schrijf je snel WORKSHOPPROGRAMMA NAJAAR 2016

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *