Inschrijven op onze nieuwsbrief loont!

Ontvang gratis … 1 van de 3 verrassingspakketjes twv 100€

*** UPDATE 28/04/2020 ***

Onze nieuwsbriefwinnaars!

  • Rita Verstrael
  • Evi Leyssens
  • Inge Van den Bergh

Binnenkort posten we foto’s van het verrassingspakket, maar eerst mogen de gelukkige winnaars er van genieten xxx

*** UPDATE 09/04/2020 ***

Hoe kun je winnen?
Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. Dan ben je abonnee en maak je automatisch kans op 1 verrassingspakket. Tevens houden we jou dan op de hoogte van de leukste nieuwtjes, acties, promo’s, wedstrijden en zoveel meer ivm met fotografie (in de studio en op locatie), drukwerk (geboortekaartjes, uitnodigingen, huwelijkskaarten, …) en geschenken (doopsuiker, bedankjes voor huwelijk, communie en elke andere gelegenheid, originele en leuke cadeautjes, …).
Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kan je gewoon meedoen aan deze actie, door je hier even aan te melden op de nieuwsbrief-link. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Praktisch!
De verrassingspakketjes worden toegekend aan 3 nieuwslezertjes die ingeschreven zijn vóór zondag 26 april 2020 en onder deze post even vermelden waarom ze zo graag een verrassingspakketje willen ontvangen. Op maandag 13, 20 en 27 april posten we de winnaar met de meest grappigste, origineelste, mooiste, … comment. Tevens worden zij via mail op de hoogte gebracht.

Liefs, Team ARTE di LOCO

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *