KERST-SPECIAL: servies schilderen in kerstsfeer

KERST-SPECIAL: servies schilderen in kerstsfeer

lie_0091 twiggy-0088 twiggy-1805 ard_0016 lie_0742

 

 

 

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop gaan we kunstwerkjes schilderen op een tasje of een bordje. Of wat dacht je van een prinses, een slang, een vlindermok, …

Wie kan inschrijven?
Iedereen die zin heeft in creativiteit en gezelligheid. De winkel is helemaal in kerstsfeer. Maak van deze gelegenheid gebruik om originele kerstcadeautjes te maken. Wedden dat de gelukkige hier heel blij mee zal zijn. We beginnen van nul. Dus je hoeft helemaal geen tekenexpert te zijn. Er zijn voorbeeldboeken aanwezig en wij helpen jou graag bij het verder uitéénzetten van jou idee.

Wanneer is de workshop?
Vrijdag 04/11/2016 van 19u tot 22u
of
Zaterdag 05/11/2016 van 14u tot 17u

Waar vindt het plaats?
Atelier di Loco, Kromstraat 21, 2430 Eindhout (Laakdal)

Hoeveel kost dat?
Je kiest voor minimum 20€ (kids) en minimum 30€ (volwassenen) uit onze servieskast.
Je betaalt dus enkel het servies! De les is gratis. Het gebruik van de penselen, glazuur, het afbakken in de keramiekoven, koffie, thee, fris en wat lekkers zijn inbegrepen.

Extra info!
Je kan het werkstuk niet na afloop mee naar huis nemen omdat het nog afgebakken moet worden in de keramiekoven op 1000°C. Daarna is het vaatwas en micro bestendig en kan je er heerlijk van genieten.
De keramiek kan je na een tweetal weken komen ophalen of wij kunnen het ook naar jou verzenden.

Aantal deelnemers?
Maximum 6 personen

Hoe kan je inschrijven?
Vul onderstaand inschrijvingsformuliertje in.

INSCHRIJVINGSFORMULIER WORKSHOP KERST-SPECIAL

[contact-form to=’info@artediloco.be’ subject=’inschrijving workshop KERST-SPECIAL’][contact-field label=’Selecteer uw workshop datum’ type=’select’ required=’1′ options=’vrijdag 4 november 2016 (19.00 uur – 22.00 uur),zaterdag 5 november 2016 (14.00 uur – 17.00 uur)’/][contact-field label=’Aantal personen’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Naam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail adres’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Extra info (bv. algerieën%26#x002c; …)’ type=’textarea’/][/contact-form]

Na het ontvangen van uw inschrijving ontvangt u steeds een bevestigingsmail met de juiste boekingsgegevens. Mocht je deze mail niet ontvangen (na max. 2 dagen) gelieve dan contact met mij op te nemen.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *