KIDS-SPECIAL: servies schilderen voor kinderen

 KIDS-SPECIAL: servies schilderen voor kinderen

lie_0091  lie_0757 lie_0764 lie_0761 bie_0497

 

 

 

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop gaan we kunstwerkjes schilderen op een tasje of een bordje. Of wat dacht je van een prinses, een slang, een vlindermok, …

Wie kan inschrijven?
Kinderen vergezeld met minimum 1 volwassene. We beginnen van nul. Dus je hoeft helemaal geen tekenexpert te zijn. Er zijn voorbeeldboeken aanwezig en wij helpen jou graag bij het verder uitéénzetten van jou idee.

Wanneer is de workshop?
Woensdag 02/11/2016 van 14u tot 16.30u

Waar vindt het plaats?
Atelier di Loco, Kromstraat 21, 2430 Eindhout (Laakdal)

Hoeveel kost dat?
Je kiest voor minimum 20€ uit onze servieskast.
Je betaalt dus enkel het servies! De les is gratis. Het gebruik van de penselen, glazuur, het afbakken in de keramiekoven, koffie, thee en fris en wat lekkers zijn inbegrepen.

Extra info!
Je kan het werkstuk niet na afloop mee naar huis nemen omdat het nog afgebakken moet worden in de keramiekoven op 1000°C. Daarna is het vaatwas en micro bestendig en kan je er heerlijk van genieten.
De keramiek kan je na een tweetal weken komen ophalen of wij kunnen het ook naar jou verzenden.

Aantal deelnemers?
Maximum 6 personen

Hoe kan je inschrijven?
Vul onderstaand inschrijvingsformuliertje in.

INSCHRIJVINGSFORMULIER WORKSHOP KIDS-SPECIAL

[contact-form to=’info@artediloco.be’ subject=’inschrijving workshop KIDS-SPECIAL’][contact-field label=’Selecteer uw workshop datum’ type=’select’ required=’1′ options=’woensdag 2 november 2016 (14.00 uur – 17.30 uur)’/][contact-field label=’Aantal personen’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Naam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail adres’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Extra info (bv. algerieën%26#x002c; …)’ type=’textarea’/][/contact-form]

Na het ontvangen van uw inschrijving ontvangt u steeds een bevestigingsmail met de juiste boekingsgegevens. Mocht je deze mail niet ontvangen (na max. 2 dagen) gelieve dan contact met mij op te nemen.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu