FOTOGRAFIE

ARTE di LOCO is gespecialiseerd in kinderfotografie.

Vanaf het prille begin, wanneer de baby(‘s) nog veilig in mama’s buikje zit(ten) kan je reeds genieten van een zwangerschapsfotosessie in een ontspannen sfeer.
Of wat dacht je van een unieke babyreportage of een newborn shoot en geboortekaartjes op maat gemaakt. Maar ook speelse kinderfotografie, communiefoto’s en kaartjes behoren eveneens tot de mogelijkheid.
Wil je de eerste of tweede verjaardag van uw kind extra in de aandacht zetten dan is een cake smash de ideale fotoshoot voor een super fijne herinnering. Tevens zorgen ongedwongen en spontane familiefoto’s voor een blikvanger in elke huiskamer.

Pasfoto’s, fotoservice, fotogeschenken, wanddecoraties, kaders en ontwerpen van kaartjes, uitnodigingen en albums behoren eveneens tot de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTOSHOOT is steeds inclusief:

opnamekosten, minimum 40 contactjes te bekijken in een online galery met paswoord (deze blijft 3 maanden actief en is een hulpmiddel om de nabestelling te vervolledigen), bewerking van de beelden (kleur, sepia, zwart/wit), lichte retouches, online galery met paswoord (deze blijft 3 maanden actief en is een hulpmiddel om de nabestelling te vervolledigen)

BETALING van de fotosessie:

het bedrag van de fotoshoot wordt afgerekend meteen na de fotosessie en staat dus los van eventuele nabestellingen

AFWERKING van kleine mini-albums, vergrotingen, kaders en wanddecoraties:

na de shoot krijg je van ons een gedetailleerde prijslijst mee, al ons fotowerk is steeds inclusief retouches, voor- en nabespreking

DIGITALE BESTANDEN zijn niet inbegrepen:

digitale bestanden uit de shoot zijn te bestellen in 3 formaten:
600/800 pixels, geschikt voor sociale media aan 7,5€/stuk
1200/1600 pixels, geschikt voor digitale fotokader aan 15€/stuk
in beide gevallen is zelf afdrukken geen optie
hoge resolutie, afdrukbaar op elk formaat aan 25€/stuk
hoge resolutie, afdrukbaar op elk formaat, pakket van 10 digitale bestanden op stick aan 200€
hoge resolutie, afdrukbaar op elk formaat, pakket van 20 digitale bestanden op stick aan 300€
hoge resolutie, afdrukbaar op elk formaat, pakket met alle digitale bestanden op stick inclusief stoefboekje aan 450€
hoge resolutie, afdrukbaar op elk formaat, pakket met alle digitale bestanden op stick inclusief album panorama aan 550€

Wij investeren voortdurend in kennis, software en callibratie materiaal om onze beelden perfect af te kunnen werken. Koop je de beelden om elders goedkoop de beelden af te laten werken, dan garanderen wij in geen geval een goed resultaat. Gebruiksrecht van de digitale bestanden is uitsluitend niet commercieel en de foto’s mogen niet worden geprint, bewerkt of verwerkt worden in drukwerk. De foto’s blijven steeds eigendom van studio ARTE di LOCO.