Welkom in mijn creatieve wereld!

Annik Bogaerts - fotografe & grafisch ontwerpster

CREATIVITEIT VOOR ELKE GELEGENHEID.

mini (kerst)sessie 2016

Drukwerk

Welkom bij ARTE di LOCO

Hallo! Altijd plezierig om te zien met wie je te maken hebt ;-)

Annik - fotografe & grafisch ontwerpster
Met veel plezier neem ik graag alle tijd om jouw project tot een uniek einde te brengen.

Ik bied creativiteit voor elke gelegenheid. Graag ga ik samen met jou op zoek naar een creatie die bij jou past!

Je kan bij mij terecht voor een professionele service met een totaal assortiment aan fotografie, doopsuiker, geboortekaartjes, meter en peter geschenken, suikerbonen en snoepgoed, bedankjes en uitdeel geschenken voor communie (communiesuiker) en lentefeest, huwelijk en zo meer. Ik werk met standaard collecties, volg trends en beurzen op de voet en neem deel aan tal van workshops om mijn kennis op scherp te stellen.
Ben je opzoek naar iets unieks, iets niet alledaags? Dan help ik je graag verder met een ontwerp op maat. Tevens beschik ik over een digitale drukkerij, waardoor ik je een snelle service en kwaliteit kan leveren.

In ons creatief atelier kan je ontdekken hoe verslavend servies beschilderen kan zijn, of je kan je uitleven in een andere creatieve workshop. Vermaak je alleen of met een groepje (vrienden, familie, ...) onder deskundige begeleiding met wat lekkers, fris en een hoop gezelligheid.

Ben je opzoek naar originele, unieke, handgemaakte, brocante, landelijk geschenken, zeepjes, cadeau-artikelen, juweeltjes, wenskaarten, ...? Je vindt het allemaal in mijn stenen winkel gelegen in de Smissestraat te Vorst-LAAKDAL of online in onze webshop.

Welkom in mijn creatieve wereld!

FROM THE BLOG

FOTOGRAFIE

Vanaf het prille begin, wanneer de baby('s) nog veilig in mama's buikje zit(ten) kan je reeds genieten van een zwangerschapsfotosessie in een ontspannen sfeer. Of wat dacht je van een unieke babyreportage of een newborn-shoot. Maar ook speelse kinderfotografie en communiefoto's behoren tot de mogelijkheid. Wil je de eerste of tweede verjaardag van uw kind extra in de aandacht zetten dan is een cakesmash de ideale fotoshoot voor een super fijne herinnering. Tevens zorgen ongedwongen en spontane familiefoto's voor een blikvanger in elke huiskamer.

communie/lentefeest (promo)

Een communie- of een lentefeest is een echte mijlpaal in het leven van je zoon of dochter. ARTE di LOCO helpt dolgraag om deze herinneringen tastbaar te maken.

Boek nu een infomoment en ontvang een cadeaubon twv 20€ (te gebruiken voor aankoop van foto-afdrukken of werk aan de muur van foto's uit jouw feestsessie!

DRUKWERK

Als gediplomeerd grafisch ontwerpster help ik je graag bij het uitdenken en ontwerpen van geboortekaartjes, uitnodigingen en bedankkaartjes voor bv. een doopfeestje, een huwelijk of een jubileum. Je kan kiezen voor een totaal nieuw ontwerp of kant en klare kaartjes waarbij ik kan spelen met de opmaak of kan experimenteren met kleuren en lettertypes, om zo tot het perfecte kaartje te komen dat het meeste aanleunt bij jullie eigen stijl. Tevens kan al het drukwerk gepersonaliseerd worden foto's. Samen zorgen we voor het perfecte kaartje.

AFWERKING

Al de kaartjes worden intern gedrukt en verder afgewerkt, hierdoor kan ik jullie een snelle en kwaliteitsvolle levering garanderen, voor geboorte-dukwerk is dit ook op zon- en feestdagen van toepassing!
Je vindt bij mij voorbeeldboeken van o.a. Buromac, Belarto, De Makerij, Kaartjes en Co, Kers op de Taart, BB-collection. Zo is er voor iedereen wat wils.

BOONTJES & zo

Ben je opzoek naar originele geschenken voor geboorte, doop, communie of lentefeest, verjaardag, huwelijk, jubileum of een andere gelegenheid? Dan ben je bij ARTE di LOCO op het juiste adres.
Zoek je leuke attenties of uitdeelgeschenken die passen bij jouw uitnodigingen, aankondigingen of eender welke mooie gebeurtenis in jouw leven? Als graficus help ik je graag bij het vinden en/of uitwerken van gepaste doopsuiker of bedankjes. Vergeet ook meter en peter niet. Want ook hiervoor zijn er héél wat leuke ideetjes voor handen.

DIY*

*"Do It Yourself" - voor alle (handige) Harry's en Henriëttes :-)

Maak je zelf graag jouw bedankjes? Dan ben je bij ARTE di LOCO eveneens aan het juiste adres. Zelfvullers heet ik immers van harte welkom! Onder mijn professionele begeleiding realiseer ik graag met jou een unieke creatie.