kinderfeestje

portfolio keramiek kinderfeestjeKinderfeestje servies beschilderen

WAT? bordje of beker beschilderen

VOOR WIE? kinderen t/m 13 jaar

WANNEER? na reservatie op maandag t/m zondag

PRIJS? 15 euro / persoon

INCLUSIEF: ongeglazuurd bord of beker, glazuurverf, lekkers en fris, attentie voor elke deelnemer, geschenkje voor de jarige, glaasje kinderchampagne, uitnodigingen, bakken van het werkstuk in keramiekoven op 1000°C waardoor het waterbestendig wordt en klaar voor dagelijks gebruik

DUURTIJD: ongeveer 2,5 uur

devider line

HIEP! HIEP! HOERA! Er is er ééntje jarig! En dat vieren wij!

Het atelier hangt vol met kleurrijke vlaggetjes, de tafel is leuk gedekt en voorzien van lekkers. De jarige wordt vandaag in de watten gelegd, hij/zij mag de genodigden ontvangen en er is gelegenheid om de cadeautjes uit te pakken. Alle deelnemers worden voorzien van een kliederschortje met een naamlabeltje (dat werkt prettiger voor mij zodat ik de kinderen bij naam op hun vragen kan beantwoorden). We kraken een glaasje kinderchampagne en zingen een verjaardagsliedje. Tijdens enkele kleine woordjes uitleg, kan men genieten van wat snoeperij en fris. De keramiek wordt beschildert met echte glazuren, deze bevatten geen schadelijke stoffen en zijn niet giftig. Na afloop ontvangt elke deelnemer een kleine attentie. Voor de jarige hebben wij nog een extra cadeautje voorzien.

De glazuurverf wordt achteraf (nadat jullie werkstukken goed droog zijn) gebakken in een keramiekoven op 1000°C, hierdoor gaat het glanzen, wordt het vaatwasbestendig en is het voedselgeschikt. Na 2 à 3 weekjes is het servies volledig klaar!

Bij een creatief verjaardagsfeestje horen mooie originele uitnodigingskaartjes. Speciaal voor jou selecteerde ik zeer exclusieve kaartjes van “Kaartje of Kip”. Je kan de kaartjes gratis komen afhalen (of laten verzenden), het aantal is afhankelijk van het aantal deelnemers.
Wanneer de reservatie in de administratie is verwerkt ontvang je een bevestigingsmailtje met verder info ivm het ophalen of leveren van de uitnodigingskaartjes.

Ballerina

Ballerina

circus

Circus

ballerina achter

vb achterkant ballerina – om zelf in te vullen

devider line

Reserveer je graag een kinderfeestje?
Dan kan dit via het onderstaande reservatieformulier.

RESERVATIEFORMULIER “kinderfeestje servies beschilderen”

[contact-form to=’info@artediloco.be’ subject=’reserveren kinderfeestje servies beschilderen’][contact-field label=’Naam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’datum feestje (1ste keus)’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’datum feestje (2de keus)’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’naam van de jarige’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’leeftijd van de jarige’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’start van het feestje’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’aantal deelnemers’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’ik kies voor gratis uitnodigingskaarten (maak een keuze)’ type=’select’ options=’Ballerina,Circus’/][contact-field label=’opmerkingen’ type=’textarea’/]

[/contact-form]

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu