vrijgezellenfeest

portfolio keramiek vrijgezellenfeestVrijgezellenfeest servies beschilderen35 euro vanaf

WAT? servies beschilderen

keuze uit 2 FORMULES? individueel of teamplay

WANNEER? na reservatie op maandag t/m zondag

INCLUSIEF: glazuur, servies, lekkers en fris, attentie voor elke deelnemer, cava of pralines

DUURTIJD: ongeveer 3 uur

devider line

HIEP! HIEP! HOERA! Er gaat er ééntje trouwen! En dat vieren wij!OLI_0365_web

Ga je binnenkort trouwen of ken je iemand die in het huwelijksbootje stapt? Ben je opzoek naar een creatief vrijgezellenfeestje? Schrijf je dan in voor een gezellige workshop servies beschilderen en maak een uniek stuk voor jezelf (individueel) of maak een serviesje voor de bruid en bruidegom (teamplay). De kostprijs van de workshop is afhankelijk van de formule die je kiest: individueel of teamplay.

Het atelier hangt vol met kleurrijke vlaggetjes, de tafel is leuk gedekt en voorzien van lekkers. Bij deze workshop kan je kiezen of je wenst te starten met een glaasje cava of je wenst graag te genieten vaan een pralinefestijn.

Tijdens enkele woordjes uitleg, kan men genieten van wat snoeperij en fris. De keramiek wordt beschildert met echte glazuren, deze bevatten geen schadelijke stoffen en zijn niet giftig. Na afloop ontvangt elke deelnemer een kleine attentie.

De glazuurverf wordt achteraf (nadat jullie werkstukken goed droog zijn) gebakken in een keramiekoven op 1000°C, hierdoor gaat het glanzen, wordt het vaatwasbestendig en is het voedselgeschikt. Na 2 à 3 weekjes is het servies volledig klaar!

INDIVIDUEEL = vanaf  35,00 euro/persoon
Elke deelnemer voor minimum 35,00 euro aan keramiek uit de servieskast. Je maakt dan eigenlijk een werkstuk voor jezelf, helemaal naar uw eigen idee.

TEAMPLAY = 35 euro/persoon
Er staat een serviesje voor jullie klaar aan de hand van het aantal doorgegeven deelnemers. Jullie kiezen zelf al dan niet een thema en maken een serviesje voor de bruid en bruidegom.

devider line

Reserveer je graag een vrijgezellenfeestje?
Dan kan dit via mijn afspraakpagina of het onderstaande reservatieformulier.

 

RESERVATIEFORMULIER “vrijgezellenfeest servies beschilderen”MIL_0270

[contact-form to=’info@artediloco.be’ subject=’reserveren vrijgezellenfeest servies beschilderen’][contact-field label=’Naam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’datum feestje (1ste keus)’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’datum feestje (2de keus)’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’start van het feestje’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’naam van het feestvarken’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’huwelijksdatum’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’aantal deelnemers’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’formule’ type=’select’ required=’1′ options=’individueel (vanaf 35%26#x002c;00 euro/stuk),teamplay (35%26#x002c;00 euro/stuk)’/][contact-field label=’gratis optie’ type=’select’ options=’glaasje cava voor elke deelnemer,pralinefestijn’/][contact-field label=’opmerkingen’ type=’textarea’/]

[/contact-form]

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu