SHOP-in-SHOP

Hey creatieve ondernemer,

Ben jij zó creatief dat je zelf dingen maakt of heb je een plek nodig om nieuwe spullen te verkopen zoals bijvoorbeeld uit je webshop?
Dan hebben wij misschien wel dé oplossing voor jou!

In ons nieuw winkelpand (Smissestraat 4, 2430 Vorst (LAAKDAL) stellen wij graag wat ruimte voor jou beschikbaar. Jij prijst enkel jouw artikelen en wij plaatsen ze in jouw gereserveerde ruimte. Tevens zorgen wij voor het verkoopwerk en houden jouw plaatsje proper.

Geef je (creatieve) workshops of lezingen? Ook daar hebben we een ruimte voor voorzien inclusief tafel(s) en stoelen. Via ons online booking-systeem is het mogelijk om te bekijken wanneer de ruimte beschikbaar is, tevens is er de mogelijkheid om (nieuwe) klanten zich te laten inschrijven via onze website. Dit zorgt zeker voor meer bekendheid van jouw activiteiten.

Kortom een super leuk concept waar we opzoek zijn naar toffe (creatieve) ondernemers die meer verkoop willen genereren of nieuwe klanten willen aantrekken. Ook ondernemers die nog een zetje in de rug nodig hebben om te ontdekken of hun (nieuwe) producten of activiteiten wel of niet in de markt liggen. Fantastisch toch? Een WIN-WIN situatie voor enthousiaste collega’s!

Ben je nieuwsgierig geworden? Maar wil je eerst wat meer info? Dan kan je hier alvast de algemene info bekijken.

Stap je graag met ons in dit super geweldig avontuur? Dan kan je door hier te klikken je inschrijven.

 

Nieuwe plaatsen beschikbaar vanaf 1/2/2021

 

Menu